Hoe bepaal ik mijn dosis CBD olie

Hoe bepaal ik mijn dosis CBD olie

  • admin
  • 30 januari 2018
  • CBD olie info
  • Reacties uitgeschakeld voor Hoe bepaal ik mijn dosis CBD olie

HOE BEPAAL IK MIJN DOSIS CBD?

Officiële voorschriften voor CBD dosering zijn er helaas nog niet. Het beste advies wat ik op dit moment kan geven aan mensen die overwegen te starten met het gebruik van CBD is “start low, go slow”. Met andere woorden, begin met een lage dosis CBD en verhoog de dosering langzaamaan tot het gewenste effect bereikt is. De ideale dosering kan sterk verschillen per aandoening. Zo zal voor pijnbestrijding over het algemeen een hogere dosis nodig zijn dan voor het bestrijden van angstklachten. Daarnaast zullen er individuele verschillen zijn, waar de een aan een lage dosis voldoende heeft, zal de ander een hogere dosis nodig hebben.